2014.

Assalamualaikum.

Alhamdullilah 2014 was an amazing year :) 2014 is the most important year for me.I've been waiting it for many years.Yes.the big exam(upsr) huh everyone seemed like counted on me and I was just very depressed haha.But nevermind,hard works paid off right?  So yeah here some sweet words for my best friends,friends thank you so much for being here when I need you guys :D I will type all of my friends' names whole class la katakan! So if you read this buddies,here some sweet words from me :)

Aina - Hai aina! Kau lah kawan yang paling kte sayang and kaulah kawan yang paling kte benci (tatkala aina is being annoying) lol.Sorry for all the mistakes I've done I mean everything since 2010 tak silap? hahaha
We are friends since darjah dua kan? Wow that was a long time! Even though we always fight tapi friendship takkan sempurna tanpa pergaduhan remember that.Still remember kte gaduh dengan kau masa tahun 4? waktu tu nabil and iman duduk depan kita kan? Haha hanya sebab sehelai kertas je boleh gaduh tho idk why la why we were so immatured hahaha.Kau ingat ke? Tak ingat takpe la lol nyanyok keeee oit gurau je la :p

Dina - Hai madonna! Kte tahu kau banyak terasa dengan kte since last year kan but its okay.Kau ni nak jadi teman gossip memang best tho hahaha jadi gossip girls la pulak.Kau nak tahu tak fakta yang kte tahu tentang kau? Birthday kau sama tarikh dengan Shawn Mendes! Hahahaha tak caya check sendiri! Hahahaaaaaa Kau memang perfect la untuk teman gelak haaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaa sorry sangat sangat kalau kte banyak kutuk kau ke buat salah ke okay? Okay. :p

Nazira -Kau ni pandai buat lawak.Thank you thank you sebab sudi berkawan dengan kte.And thank you sebab selalu jadi teman gaduh kte kat whatsapp? hahahahaaaaa

Nayla - Hai nayla! Kau ni tak makeup pun lawa je so nasihat 2015 tak payah pakai eyeliner sebab kau dah natural ada eyeliner kat mata tu :p

Nurisshams - Bam bam hahaha Sham ni memang suka cari pasal tapi takpe I still love you (cey masa bila pulak ni) Kau ni random tak percaya kau ni sebenarnya banyak cakap hahaha

Shuhada - teman untuk gosip pasal roomate tapi rasanya dah ramai suka roomate kan nazira (hahaha nazira dah layan korea yay) Kau ni baik sangat tapi rasanya Nabilah lagi baik hahahaha lawak semata mata.

Last but not least mestila

Adriana - Hai Adriana!! Saya seronok sangat bila dapat tahu awak balik perak :D sorry tak dapat spend time banyak dengan kamu I've been so busy lately :( Ingat lagi you were the first friend waktu darjah satu :)
Those were old good days thank you thank you sangat sebab sudi jadi best friend saya!

Love you guys so much!!

                                                                                                                                     Sincerely,Mai



Guys,I'll be inactive bcs I've got an offer from SMK Taman Tasik.So saya akan masuk asrama for the very first time! (tak excited pun) Alhamdullilah, doakan saya yang terbaik ok! I'll post more soon inshaallah.Hope you enjoyed this post! especially nama nama yang ada kat atas tu ^ thank you everyone have a nice day.

                                                                                 



1 comment:

Nur Ana said...

ILY my bestfriend ! :)